Noć kazališta / Gala Teatar: Samo jedna žena / petak / 19.11.2021. / 19.30 – OTKAZANO

Predstava je otkazana radi bolesti glumice.

___________________________________________

Za ulazak je potrebna EU digitalna COVID potvrda.

U sklopu Noći kazališta, Pučko otvoreno učilište Krapina u petak, 19. studenoga 2021. s početkom u 19.30 sati organizira kazališno gostovanje predstave “Samo jedna žena” , monodramu u kojoj glumi Matija Prskalo.

O PREDSTAVI
Je li između neka četiri zida zaista onako kako se na prvi pogled čini? Koliko truda i energije ulažemo da se zapravo, dobro prikrijemo, maskiramo, pripremimo za vanjski svijet? Koliko poznajemo ljude koje svaki dan viđamo? I koliko nas oni uopće zanimaju?
Maria naivno ali na duhovit, komičan način, progovara o svojoj svakodnevici, ljubavi i nezadovoljstvu s kojima se stalno susreće. Ali koliko joj snage još preostaje da se smije samoj sebi u lice? Koliko strpljivosti, posvećenosti, čak pokornosti?!
Prepoznajemo u njenoj priči kolotečinu u koju ponekad neprimjetno i sami upadnemo kao u živo blato i koja nas odvodi sve dalje od nas samih. Kako to Marija podnosi, kako se nosi sa svim ulogama koje su je kako ona kaže —dopale— i kako ih na koncu rješava? Možemo li je razumjeti? Pogledajte u predstavi „Samo jedna žena”.

Ulaznice po cijeni od 20,00 kn se mogu kupiti kroz sustav www.ulaznice.hr od 29.10.2021., a na blagajni Festivalske dvorane od 09.11.2021. ( od  utorka do petka od 13-17 sati) i sat vremena prije početka predstave.

Kupi ulaznicu:

Podjeli na društvenim mrežama:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Skip to content