Škola rocka i moderne glazbe

Glazbeni voditelji

U skladu sa ciljevima djelovanja našeg učilišta da građanima osiguramo dostupnost kvalitetnih programa u blizini njihova mjesta stanovanja Pučko otvoreno učilište Krapina od listopada 2021. godine provodi program glazbenih edukacija “Škola rocka i moderne glazbe”. Po uzoru na brojne svjetske rock akademije, institute, gitarističke akademije i škole, kao i na temelju sličnih tečajeva priredili smo program učenja i usavršavanja u području moderne i popularne glazbe. Pri osmišljavanju i pokretanju ove škole cilj nam je bio ponuditi našim sugrađanima edukaciju kroz novi, suvremeni pristup muzičkoj kulturi.

Polaznici su mogli odlučiti između gitare, bas gitare, bubnjeva i klavijatura. Od ožujka 2022. godine u ponudu smo uvrstili i pjevanje. Nastava se odvija po semestrima u trajanju od četiri mjeseca. Jedan semestar čini 15 sati (60 minuta). Instrumenti za nastavu, koja se odvija u prostorima POU Krapina, su osigurani.

Upisati se mogu zainteresirani svih uzrasta. Pristup će biti prilagođen polaznicima, njihovim predznanjima i afinitetima.

Glazbeni voditelji programa glazbenih edukacija su iskusni i educirani glazbenici Karlo Kukovačec, Tomislav Presečki, Kristijan Sinković i Andreja Vidović koji iza sebe imaju brojne nastupe i suradnje sa renomiranim glazbenim umjetnicima.

Skip to content