13. Tjedan cjeloživotnog učenja – 30. rujna – 6. listopada 2019.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u suradnji s partnerima provodi nacionalnu obrazovnu kampanju pod nazivom „Tjedan cjeloživotnog učenja“ koji je 2019. godine trajao od 30. rujna do 6. listopada, a organiziran je 13. put za redom. Kampanja se temeljila na organizaciji različitih aktivnosti u svim dijelovima Republike Hrvatske te se tako na jednostavan način, izravnim obraćanjem građanima, poticalo ostvarivanje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja.

Pučko otvoreno učilište Krapina, jedan od provoditelja obrazovanja odraslih u našoj regiji, po 13. se puta uključilo u realizaciju Tjedna.

Za svoje smo sugrađane i sve potencijalne polaznike naših obrazovnih programa ove godine priredili jednu zanimljivu i korisnu radionicu. Radi se o radionici aromaterapije pod nazivom „Ravensarom protiv virusa, prehlade i gripe kod djece“ koju je vodio poznati hrvatski aromaterapeut, Saša Radulović iz Zagreba, voditelj Udruge Anias de Moras. Radionica se održala 30. rujna u Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Krapina.

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content