17. Tjedan cjeloživotnog učenja – 17. do 23. travnja 2023.

U Pučkom otvorenom učilištu Krapina uvijek je „živo“ posebice u Tjednu cjeloživotnog učenja, 17. po redu, u koji se aktivno uključilo. Trenutno neki od formalnih ili neformalnih obrazovnih programa pri POU Krapina polazi više od 150 polaznika.

Za iskorištavanje vaučera za obrazovanje u POU Krapina odlučilo se 12 knjigovođa, 12 asistenata za upravljanje projektima i 14 rukovatelja viličarem u skladišnom prostoru.

Osposobljavanje za poslove računalnog operatera polazi 5 polaznika, a 3 obrazovne skupine koje čini 20-tero djece polaze treninge Aloha mentalne aritmetike.

50-tak polaznika Škole rocka i moderne glazbe jednom tjedno polaze glazbene radionice, a glazbene radionice pod nazivom „Improvizacija je igra“ održao je za njih poznati hrvatski glazbenik Jurica Leikauff.

Obzirom na promjene koje donosi Zakon o održivoj uporabi pesticida 18. travnja provedena i dopunska izobrazba o održivoj uporabi pesticida za 50-tak polaznika kojima je istekla iskaznica za nabavu sredstava za tretiranje bilja. Idući termin dopunske izobrazbe je 24. svibnja 2023.  u 17 sati.

Također smo organizirali kino projekciju filma “Dnevnik Pauline P.”, redateljskog ostvarenja hrvatskog redatelja i scenarista Danijela Šuljića za učenike nižih razreda osnovnih škola te projekciju filma „Dungeons & dragons: Čast lopova“ za učenike viših razreda.

Zahvaljujemo svim polaznicima na povjerenju što su odabrali našu ustanovu za svoje cjeloživotno obrazovanje, kao i korisnicima ostalih kulturnih programa na njihovoj podršci!

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content