5. predstavljanje projekta na vanjskim manifestacijama – 26.6.2020.

U okviru manifestacije Ljeto u Krapini 2020., u petak 26.6.2020. godine, u dvorištu Galerije grada Krapine tijekom održavanja kina na otvorenom (film “Ufuraj se i pukni”) promoviran je projekt i rad udruga partnera na dva štanda koje je u projektu nabavilo Društvo za kajkavsko kulturno stvaralaštvo Krapina kroz brošuru projekta i promo materijale i letke udruga partnera.
Projekt „Ključ kulture za sve generacije“ vrijedan je 791.200,80 kune od čega EU sufinancira 672.520,68 kune (85%) u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz sredstava Europskog socijalnog fonda dok ostatak od 15% plaća Ministarstvo kulture iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.
Projektom koji se provodi od 29. listopada 2018. do 28. listopada 2020. godine želi se doprinijeti razvoju dobrog upravljanja u kulturi Krapine, donijet će se mjere za razvoj sudioničkog upravljanja, a partneri će se umrežiti. I građani se mogu uključiti u planiranje i provedbu edukacijskih programa u umjetnosti i kulturi te u planiranje i provedbu novih kulturno-umjetničkih programa u Krapini kroz anketu koja se tijekom cijelog trajanja projekta može ispuniti na web stranici projekta.

          

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content