ALOHA NACIONALNI POBJEDNICI na nacionalnom natjecanju Aloha mentalne aritmetike 2023.

Svake godine organizira se državno natjecanje u ALOHA mentalnoj aritmetici, a ono se provodi u svim ALOHA centrima u Hrvatskoj unutar jednog tjedna, ove godine bilo je to na dan prvog susreta skupina u svibnju.

Dvije najvažnije stvari kod rješavanja zadataka su točnost i brzina – evo kako se provjeravaju. Svim polaznicima unaprijed se najavi kada će se natjecanje održati, a oni kreću s vježbama na satu i kod kuće. Iako sudjelovanje nije obavezno, potičemo svu djecu na sudjelovanje i da daju sve od sebe. Polaznici koji riješe najviše točnih zadataka u 5 minuta su pobjednici u svojoj kategoriji. Pobjednici svih kategorija zatim se natječu međusobno. Polaznik koji ostvari najbolji rezultat osvaja plasman na ALOHA međunarodno natjecanje!

Čestitamo svima koji su se natjecali. Krapinski Alohovci upotrijebili su svoje supermoći, a rezultat je više nego super!!!

Karlo Valjavec, polaznik ALOHA centra Krapina. ALOHA mentalnu aritmetiku polazi u skupini Tiny tots 1 koju vodi trenerica Andrea Tepuš, a natjecao se u kategoriji Pre Tiny tots (mlađi) i osvojio je 1. mjesto!

Adam Frankol Čavužić, također je polaznik ALOHA centra Krapina. ALOHA mentalnu aritmetiku polazi u skupini Kids 1 koju vodi trenerica Zrinka Arbanas Hleb, a natjecao se u kategoriji Pre Kids (stariji) i osvojio je 1. mjesto!

Bravo za naše dečke!

Najuspješniji natjecatelji pozvani su na dodjelu pehara i medalji, koje će se održati u subotu, 3.6.2023. godine u Samoboru. Pred Karlom i Adamom je još jedno natjecanje u Samoboru na kojem im želimo puuuno uspjeha. Sretno Karlo i Adame!

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content