ALOHA nacionalno natjecanje

Svake godine organizira se državno natjecanje u mentalnoj aritmetici, a ono se provodi u svim ALOHA centrima u Hrvatskoj unutar jednog tjedna, ove godine bilo je to od 21. do 27. svibnja. Dvije najvažnije stvari kod rješavanja zadataka su točnost i brzina – evo kako ih provjeravamo. Svim polaznicima unaprijed se najavi kada će se natjecanje održati, a oni kreću s vježbama na satu i kod kuće. Iako sudjelovanje nije obavezno, potičemo svu djecu na sudjelovanje i da daju sve od sebe. Polaznici koji riješe najviše točnih zadataka u 5 minuta su pobjednici u svojoj kategoriji. Pobjednici svih kategorija zatim se natječu međusobno. Polaznik koji ostvari najbolji rezultat osvaja plasman na ALOHA međunarodno natjecanje!

Čestitamo svima koji su se natjecali.

Krapinski Alohovci upotrijebili su svoje supermoći, a rezultat je super!!!

Ana Koren, polaznica ALOHA centra Krapina ALOHA mentalnu aritmetiku polazi u skupini Kids II koju vodi trenerica Zrinka Arbanas Hleb, a natjecala se u kategoriji Kids I mlađi i osvojila 1. mjesto! Bravo!

Najuspješniji natjecatelji pozvani su na dodjelu pehara i medalji, koje će se održati u subotu, 4.6.2022. godine u Zagrebu. Pred Anom je još jedno natjecanje sutra u Zagrebu na kojem joj želimo puuuno uspjeha. Sretno Ana!

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content