Dvorci – usnula ljepota Hrvatskog zagorja

Dvorci – usnula ljepota Hrvatskog zagorja” u Maloj dvorani POU Krapina

U prostoru POU Krapina, u Maloj galeriji, kako mi zovemo ovu dvoranu, ponovno svojim likovnim radovima predstavili članovi Likovne Udruge Ama Artem iz Zagreba. Ovo je njihovo četvrto gostovanje u Krapini. Već je postala tradicija da dolaskom proljeća u našim prostorima možemo uživati u njihovim uvijek novim radovima na zadanu temu. Prošle godine bile su to ljepote Hrvatskog zagorja, a ove godine su Dvorci – usnula ljepota Hrvatskog zagorja. Radovima nastalim u tehnici ulja i akrila na platnu i akvarela predstavlja se 15 članica udruge.

Članice likovne udruge i sve prisutne na početku je pozdravila ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Krapina Grozdana Pavlović. O radovima je govorila mentorica, likovna pedagoginja Vladimira Bošnjak, a u ime članica udruge obratila se tajnica udruge Ljiljana Stanković. Dvije članice udruge, Štefanija Jakopčević i Branka Antonić, osim slikanja bave se i pisanjem poezije te su nam ovom prilikom interpretirale stihove svojih pjesama.

Zamjenik gradonačelnika grada Krapine Dragutin Kozina izrazio je dobrodošlicu članicama udruge Ama Artem i otvorio izložbu.

Izložba će biti postavljena do 28. ožujka 2019.

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content