Gala Teatar: Samo jedna žena / petak / 11.03.2022. / 20.00

U petak 11.3. u 20 sati povodom DANA ŽENA, Pučko otvoreno učilište Krapina u Maloj dvorani organizira kazališno gostovanje predstave “SAMO JEDNA ŽENA” koju izvodi Matija Prskalo u produkciji Gala teatra.
Ulaznice po promotivnoj cijeni od 30 kuna su u prodaji online preko sustava ulaznice.hr, a od utorka 8.3. na blagajni od 13 do 17 sati i sat vremena prije početka predstave.
Za ulazak je potrebna EU digitalna COVID potvrda.

O PREDSTAVI
Je li između neka četiri zida zaista onako kako se na prvi pogled čini? Koliko truda i energije ulažemo da se zapravo, dobro prikrijemo, maskiramo, pripremimo za vanjski svijet? Koliko poznajemo ljude koje svaki dan viđamo? I koliko nas oni uopće zanimaju?
Maria naivno ali na duhovit, komičan način, progovara o svojoj svakodnevici, ljubavi i nezadovoljstvu s kojima se stalno susreće. Ali koliko joj snage još preostaje da se smije samoj sebi u lice? Koliko strpljivosti, posvećenosti, čak pokornosti?!
Prepoznajemo u njenoj priči kolotečinu u koju ponekad neprimjetno i sami upadnemo kao u živo blato i koja nas odvodi sve dalje od nas samih. Kako to Marija podnosi, kako se nosi sa svim ulogama koje su je kako ona kaže —dopale— i kako ih na koncu rješava? Možemo li je razumjeti? Pogledajte u predstavi „Samo jedna žena”.

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content