Hit komedija “Četiri poze, sretan svršetak“ – 6.9.2021.

Kulturna udruga Glumački festival u Krapini već tradicionalno, u sklopu “Tjedna kajkavske kulture”, organizira predstave u Festivalskoj dvorani u Krapini. Hit komedija “Četiri poze, sretan svršetak“ koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena, ali i svih onih koji se tako osjećaju u Krapini je gostovala 6. rujna.

Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nasmijali su posjetitelje do suza predstavom koja na suludo otkačeni način progovara o ljubavi i pokazuje zašto je ona tako ubojito smiješna.

O predstavi:

Može li jedna zagorska Julija šarmirati komesara JNA kako bi joj dopustio da posjeti svog voljenog Romea i mogu li jedna “obična” trudnoća i brdo praksitena stati na put karijeri mlade TV voditeljice? Kakve veze imaju jedan torzo s Pantovčaka, gay avantura i potencijalne zaruke? I kakva sudbina čeka Nju i Njega, koji su svoj put započeli seksom i ustaškim pjesmama, a završili na čaju od mente? Omnibus sačinjen od pet isprepletenih priča, ispričan dinamikom i humorom koji će publiku držati bez daha, okreće se oko pitanja ljubavi te pruža svima zanimljiv komad koji nudi s jedne strane zabavu i okidač za zarazne salve smijeha, a s druge strane scensko preispitivanje pitanja međuljudskih odnosa kroz brojne realne, ali i nerealne situacije. Karakteri koji plijene svojom pojavom, osebujan stil i urbani humor, osnovica su za ovaj novi kazališni hit sezone koji bez mistificiranja istražuje muško-ženske odnose, ne štedeći ni tabu teme. Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nadaleko su poznati na našoj sceni, a u ovoj dinamičnoj predstavi koja će obarati s nogu, možete ih vidjeti u ulogama u kakvima ih još nitko nije imao priliku vidjeti.

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content