Humanitarni koncert Ane Rucner „Zajedno za naš novi dom“ / Nedjelja / 5.5.2024. / 17.00 / Festivalska dvorana

Ove nedjelje, 5. svibnja u 17 sati u Festivalskoj dvorani u Krapini održava se humanitarni koncert Ane Rucner „Zajedno za naš novi dom“ koji organizira udruga osoba s intelektualnim teškoćama Krapina.
Ulaznice su u prodaji po cijeni od 15,00 eura, a mogu se kupiti i preko udruge (Magistratska 12/1) ili na blagajni POU-a Krapina, radnim danom od 13 do 17 sati i sat vremena prije početka koncerta.
Sav prihod od koncerta namijenjen je za uređenje kuće koja bi služila za članove udruge i gdje bi im bila omogućena usluga organiziranog stanovanja uz podršku.
Osobe s intelektualnim teškoćama ne mogu samostalno brinuti o sebi, ovisne su o svojim bližnjima i kad jednom ostanu same najviše im treba podrška, a trenutno jedina opcija je smještaj u instituciju.
Nažalost, u većini slučajeva slobodno mjesto nalazi se daleko izvan sredine u kojoj je osoba provela svoj život i „ubačena“ je u nepoznato okruženje s njoj nepoznatim osobama.
Provođenjem socijalne usluge organiziranog stanovanja uz podršku članovi udruge OSIT ostat će živjeti u poznatoj sredini, u okruženju njima poznatih osoba i prijatelja i u okruženju najsličnijem njihovom obiteljskom.
Pomozimo im da urede svoju kućicu jer najteže pitanje njihovih roditelja, njihova noćna mora je „ŠTO ĆE BITI S NAŠOM DJECOM KAD NAS VIŠE NE BUDE???“

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content