Inspektor Brk i zagonetni slučaj / Petak / 17.11.2023. / 19.00

IZVORNO IME: Inspector Sun and the Curse of the Black Widow
ŽANR: animirani
TRAJANJE FILMA: 88 min

SADRŽAJ FILMA:
Zamislite svijet kukaca u kojem su pauci policajci. Predstavljamo vam do sada neviđen svijet kukaca, originalnog dizajna i neograničenog smisla za humor…. i jedan klasičan zaplet u stilu Agathe Christie!

Radnja se odvija tridesetih godina prošlog stoljeća na hidroavionu tijekom leta između Šangaja i San Francisca. Dok ljudi zauzimaju putničku kabinu, ispod podova i tereta, trup je uređen poput luksuznog broda za kukce.
Nakon večere počinjen je zločin: moćni Bugsy Spindlethorp je ubijen, ostavljajući nevjerojatno lijepu Arabellu crnu udovicu – udovicom. Inspektor Brk, tvrdi profesionalac, zajedno s mladom vježbenicom Janey istražuje zločin. Suočavaju se s različitim neprijateljima, moćnim zločincima i jednim megalomanskim skakavcem koji planira izgladniti čovječanstvo uništavanjem njihovih usjeva i drugih izvora hrane, kontrolirajući mutantski super roj.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni dvorane od utorka do petka od 12 do 16 sati, sat vremena prije projekcije i na www.ulaznice.hrhttps://www.ulaznice.hr/web/event/69/1042

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content