Izložba fotografija Matije Topolovca – In memoriam u Galeriji grada Krapine

U Galeriji grada Krapine će se u suorganizaciji POU Krapina, Galerije grada Krapine, Grada Krapine, Foto kluba Krapina, obitelji i prijatelja otvoriti izložba fotografija na žalost prerano preminulog Krapinčana, dugogodišnjeg fotoreportera Pixella Matije Topolovca.

Njegove reporterske fotografije objavljivane su u različitim medijima – Večernji list, 24 sata… Ali osim profesionalnog fotografskog posla Matija je bio entuzijast i zaljubljenik u fotografiju. Bio je jedan od prvih članova, osnivača Foto kluba Krapina, te je s njim klub i službeno počeo s radom. Kroz dugogodišnje bavljenje fotografijom ispred njegova objektiva stajale su razne osobe iz političkog, kulturnog i zabavnog života. Fotografirao je i pejzaže, floru i faunu, ili kakav prirodni fenomen (munje)… 

Otvorenje izložbe biti će u petak 23. travnja u 18,00 sati u dvorištu Galerije, a moći će se pratiti i uživo putem YouTube kanala i mrežne stranice POU Krapina. Otvorenje će se održati u skladu s trenutno važećim epidemiološkim preporukama, a razgledavanje izložbe biti će u grupama od po 10 ljudi.

U prigodnom glazbenom programu nastupit će Alen Vranić na gitari.

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content