Izložba likovnih radova 35. Susreta likovnih stvaralaca

U prepunoj Galeriji grada Krapine u suorganizaciji Hrvatskog sabora kulture i Pučkog otvorenog učilišta Krapina otvorena izložba likovnih radova 35. Susreta likovnih stvaralaca.

Izloženo je 108 radova na temu vode od ukupno 279 prijavljenih na likovni natječaj Hrvatskog sabora kulture 2019. Ravnateljica POU Krapina Grozdana Pavlović pozdravila je sve prisutne i zaželjela dobrodošlicu. Ispred Krapinsko – zagorske županije prisutne posjetitelje pozdravila je Mirjana Smičić Slovenec, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu, a u ime Hrvatskog sabora kulture tajnik Dražen Jelavić koji je i zahvalio POU Krapina na suorganizaciji izložbe. O natječaju, 35. Susretu likovnih stvaralaca i izložbi govorila je Katarina Dimšić, stručna suradnica za kazališnu, književnu i likovnu kulturu Hrvatskog sabora kulture. Izložbu je otvorio gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović. Sve prisutne izvedbom kajkavskih popevki oduševila je vokalna i tamburaška skupina KUD-a Lobor iz Lobora.

Izložba ostaje otvorena do 5. listopada 2019., a u Tjednu kajkavske kulture može se razgledati svaki dan u vremenu od 10,00 – 13,00 i od 17,00 – 20,00 sati.

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content