“KOLO IGRA, SVAKI MU SE DIVI” Godišnji koncert ZFA dr. Ivana Ivančana u organizaciji Zagorske lige protiv raka / nedjelja / 8.5.2022. /19.00 sati

Cijena ulaznice iznosi 50,00 kuna.
Radno vrijeme blagajne od utorka do petka od 13 do 17 sati i sat vremena prije početka koncerta.

Zagorska liga protiv raka organizira humanitarni godišnji koncert „KOLO IGRA, SVAKI MU SE DIVI“ u izvedbi odličnih izvođača Zagrebačkog folklornog ansambla dr. Ivana Ivančana.
Ovo kulturno događanje će se održati u Festivalskoj dvorani Krapina u nedjelju, 8.5.2022. s početkom u 19:00 sati.

Zagorska liga protiv raka kontinuirano provodi različite humanitarne projekte s ciljem prikupljanja sredstava za što uspješniju prevenciju, liječenje i rehabilitaciju pacijenata s malignim bolestima.

Zagrebački folklorni ansambl dr. Ivana Ivančana najveći je i najuspješniji promicatelj hrvatskog folklora. Kontinuirana visoka kvaliteta ansambla rezultirala je mnogim gostovanjima i nastupima na skoro svim značajnim festivalima i natjecanjima u svijetu. Vrijedno je istaknuti da je ZFA na svim natjecateljskim festivalima na kojima je sudjelovao, osvojio jedno ili više odličja.

Programski je najveća snaga ansambla u cjelovečernjim, dvosatnim koncertima kada do punog izražaja dolaze koncepcija, ljepota i vrijednost koreografija, pjesama, lijepo sviranje, tehnički nivo izvedbi, držanje na sceni, mladost ansambla; sve ono što izvedbu čini dojmljivom i umjetnički vrijednom. Mogućnost da takve predstave ponovi u kontinuiranom nizu, odlika je vrhunskog ansambla.

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content