Koncert “Ilirci za sve generacije” – 25.6.2020.

Projekt Ključ kulture za sve generacije, u okviru kojeg su u proteklih godinu i pol nositelj projekta Pučko otvoreno učilište Krapina i projektni partneri Grad Krapina, KUD „Ilirci“ Krapina, Udruga distrofičara Krapina, Društvo za kajkavsko kulturno stvaralaštvo Krapina i Gradski puhački orkestar Krapina provodili različite aktivnosti vezane za sudioničko upravljanje kojima se želi doprinijeti razvoju dobrog upravljanja u kulturi grada Krapine, ulazi u završnu fazu.

U dvorištu Galerije grada Krapine 25.6.2020. održan je drugi koncert KUD-a Ilirci u okviru projekta. KUD Ilirci i dječji zbor Ilirčeki marljivo su vježbali pod vodstvom Siniše Miklaužića i Kristijana Tutića od ožujka 2019.godine. Uz njih su kao gosti nastupili i projektni partneri Gradski puhački orkestar Krapina i Iva Ranogajec Inkret kao predstavnik Društva za kajkavsko kulturno stvaralaštvo. U koncertu su uživali Krapinčani i mnogobrojni gosti.

Pučko otvoreno učilištem Krapina 29.10.2018. godine sklopilo je ugovor s Ministarstvom kulture i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva o 100 postotnom financiranju projekta „Ključ kulture za sve generacije“ vrijednog 791.200,80 kuna. EU sufinancira 85% projektnih troškova u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz sredstava Europskog socijalnog fonda, dok ostatak od 15 % financira Ministarstvo kulture iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

              

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content