Koncert “KAJ za sve generacije” – 25.10.2020.

U nedjelju, 25. listopada 2020. godine u Festivalskoj dvorani u Krapini s početkom u 18:00 sati bit će održan koncert pod nazivom „KAJ za sve generacije“ u organizaciji Društva za kajkavsko kulturno stvaralaštvo Krapina. Koncert sa 15 novih kajkavskih pjesama pripremljen je u okviru projekta Ključ kulture za sve generacije koji provodi Pučko otvoreno učilište Krapina.

U „novom normalnom“ koncert će se izvesti uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera – bez publike, a svi zaljubljenici u kajkavsku riječ moći će ga pratiti uživo na web stranici projekta www.kljuc.krapina.net te na Facebook profilu i You tube kanalu Pučkog otvorenog učilišta Krapina.

Projekt Ključ kulture za sve generacije se provodi od 29. listopada  2018. godine do 28. listopada 2020. godine, vrijedan je 791.200,80 kuna a obuhvaća različite aktivnosti vezane za sudioničko upravljanje kojima se želi doprinijeti razvoju dobrog upravljanja u kulturi grada Krapine. EU sufinancira 85% projektnih troškova u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz sredstava Europskog socijalnog fonda, dok ostatak od 15 % financira Ministarstvo kulture iz Državnog proračuna Republike Hrvatske. Nositelj projekta je Pučko otvoreno učilište Krapina dok su  projektni partneri Grad Krapina, KUD Ilirci Krapina, Udruga distrofičara Krapina, Društvo za kajkavsko kulturno stvaralaštvo Krapina i Gradski puhački orkestar Krapina.

         

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content