Koncert polaznika Škole rocka i moderne glazbe – 11.6.2023.

U nedjelju, 11.6.2023. održan je koncert polaznika Škole rocka i moderne glazbe Krapina koji je radi najave lošeg vremena s Hušnjakovog preseljen u Festivalsku dvoranu.

Redali su se nastupi polaznika satova gitare, klavijatura, pjevanja, a predstavilo se i svih šest bendova koji su formirani prošle jeseni kada je u Školi rocka i moderne glazbe Krapina uveden novitet, koncept nastavka edukacije kroz formu bendova.

Izvedeno je 25 pjesama, redom domaći i strani rock pop hitovi od Elvisa Presleya, Eltona Johna, Pink, U2  do Parnog valjka, Dade Topića, Vanne, Gibonnija, Josipe Lisac, po prvi puta bila je izvedena autorska pjesma našeg polaznika Dinija Jurjeca “Ljubav prolazi” nastala uz pomoć mentora, a koncert je završen velikim hitom „The best“ nedavno preminule kraljice rocka Tine Turner.

Zahvaljujemo našim suradnicima, glazbenim voditeljima Tomi Presečkom, Karlu Kukovačecu, Kristijanu Sinkoviću, Andreji Vidović, svima koji nas podržavaju od članova obitelji naših polaznika i prijatelja, Gradu Krapini i gradonačelniku Zoranu Greguroviću, Krapinsko – zagorskoj županiji, predstavnicima svih medija koji nas prate.

Koncert Škole rocka i moderne glazbe u Festivalskoj dvorani je sniman te će uskoro biti i objavljen na youtube kanalu Pučkog otvorenog učilišta Krapina.

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content