M3Gan / Subota / 21.1.2023. / 20.00. / 12+

IZVORNO IME: M3gan
REDATELJ: Gerard Johnstone | ŽANR: horor
ULOGE: Allison Williams, Violet McGraw, Ronny Chieng, Brian Jordan Alvarez, Jen Van Epps, Lori Dungey, Stephane Garneau-Monten
TRAJANJE FILMA: 102 min

SADRŽAJ FILMA:
Ona je više od igračke. Ona je dio porodice.

Najkreativniji umovi horor žanra – reditelj James Wan, koji je stvorio franšize Slagalica strave (Saw), Podmuklost (Insidious) i Prizivanje zla (The Conjuring) i Blumhaus, producent filmova Noć vještica, Crni telefon i Nevidljivi čovjek— predstavljaju nam novo, svježe lice straha.

M3GAN je čudo vještačke inteligencije, živa lutka programirana da bude djetetov najvjerniji prijatelj a roditelju najbolji saveznik. Dizajnirala ju je sjajna robotičarka Džema (Allison Williams iz filma Bježi!) tako da M3GAN može da sluša, gleda i uči dok postaje učitelj, drugarica i zaštitnik djeteta za koje je vezana.

Kada iznenada postane staratelj svoje osmogodišnje rođake Kejdi (Violet McGraw, Prokletstvo kuće na brdu), Džema je nesigurna i nespremna da bude roditelj. Pod intenzivnim pritiskom na poslu, ona odlučuje da upari svoj M3GAN prototip sa Kejdi u pokušaju da riješi oba problema — a to je odluka koja će imati nezamislive posljedice.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni kina sat vremena prije početka projekcije i na www.ulaznice.hr

Kupi ulaznicu: https://www.ulaznice.hr/web/event-browse/69/931

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content