Mafia Mamma / Petak / 28.4.2023. / 21.00 / 12+

Toni Collette glumi nesretnu, usamljenu stanovnicu predgrađa koja postaje vođa jedne od najstrašnijih kriminalnih organizacija na svijetu.

Originalni naslov: Mafia Mamma

Dužina filma:101 minuta
Žanr: akcija, komedija, kriminalistički
Glumci: Toni Collette, Monica Bellucci, Sophia Nomvete, Alessandro Bressanello, Eduardo Scarpetta, Tommy Rodger
SADRŽAJ:
Zvijezda filma Nož u leđa (Knives Out) Toni Collette glumi nesretnu, usamljenu stanovnicu predgrađa, koja neočekivano postaje vođa jedne od najstrašnijih kriminalnih organizacija na svijetu. Monica Bellucci joj u tome pomaže kao mentorica.

Amerikanka iz predgrađa koja nasljeđuje mafijaško carstvo svog djeda putuje sve do ruralne Italije. Ona je naime odabrana da postane novi vođa jedne od najstrašnijih kriminalnih obitelji u zemlji. Upušta se u posao koji ne može razumjeti, a ne pomaže ni činjenica nikad prije nije kročila u Europu i da većina njezinih saznanja o mafiji potječe iz loših TV emisija i filmova. Morat će naučiti sve, i to brzo, ako zaista želi da je počnu tretirati kao nemilosrdnog mafijaškog šefa i postane Mafia mama.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni kina od utorka do petka od 13-17 sati, sat vremena prije projekcije ili na www.ulaznice.hr

Kupi ulaznicu: https://www.ulaznice.hr/web/event/69/974

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content