Marmaduke: Buntovnik na četiri noge / Subota / 25.3.2023. / 18:00

Originalni naslov: Marmaduke
Dužina filma: 88 minuta
Država/Godina: USA/2022
Žanr: animirani, komedija, avantura
Glumci: Radovan Ruždjak, Dražen Bratulić, Živko Anočić, Ruben Carović, Matko Knešaurek, Jasna Palić, Ivan Đurićić, Goran Malus, Marija Šimić, Barbara Jan Kovačić, Ana Magud, Tana Mažuranić, Pedro Mihael Kokot , Ivan Hiljez

Poznati stripovski junak, pas Marmaduke stiže na velike ekrane! Legendarni trener pasa vjeruje da ga može pretvoriti iz nedisciplinirane, ali simpatične njemačke doge u sljedećeg prvaka Svjetske izložbe pasa.

Naš junak je simpatična (ali izvan kontrole) njemačka doga koja je najsretnija kada se zabavlja sa svojom obitelji, Winslowima, pogotovo kada se igra „kauboja“ s devetogodišnjim Billyjem. No, koliko god se trudili, čini se da Winslowi jednostavno ne mogu spriječiti Marmadukea od njegovih tendencija da se uvali u nevolju.

Kada jedan od Marmadukeovih epskih neuspjeha postane viralan, ta video snimka privuče pažnju poznatog trenera kojeg zaokupi izazov pretvoriti Marmadukea u prvaka Svjetske izložbe pasa. Uslijedit će burna pustolovina, iako ne na način na koji su svi očekivali. Na kraju će Marmaduke i Winslowi shvatiti da najvažnija stvar u životu nije pobjeđivati, nego ostati vjeran sebi i onima koje voliš.

Ulaznice u prodaji na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati, sat vremena prije kinoprojekcija i na www.ulaznice.hr

Kupi ulaznicu: https://www.ulaznice.hr/web/event/69/957

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content