e-knjiga Naše urbane glazbe

Pučko otvoreno učilište Krapina kao nakladnik obogatilo je svoju web stranicu e-knjigom autora Dragutina Kozine pod nazivom Naše urbane glazbe. Riječ je o prikazu djelovanja puhačkih orkestara, odnosno limenih glazbi na području Krapinsko-zagorske županije.

Pučko otvoreno učilište Krapina uključilo se u ovaj projekt jer držimo važnim i društveno opravdanim uključivati se u aktivnosti koje doprinose spoznajama o radu i broju puhačkih orkestara ili limenih glazbi koje djeluju na području Krapinsko-zagorske županije.

Uključivanje u ovaj projekat samo je nadogradnja na dugogodišnju uspješnu suradnju Pučkog otvorenog učilišta Krapina sa Gradskim puhačkim orkestrom Krapina koji su suorganizatori koncerata na Starom gradu te božićnih koncerata u Festivalskoj dvorani. Gradski puhački orkestar Krapina bio je partner Pučkom otvorenom učilištu Krapina i u projektu Ključ kulture za sve generacije. Svakako treba spomenuti i već tradicionalne nastupe Puhačkog orkestra „Petrovsko – Špoljari“ u Festivalskoj dvorani o Božiću.

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content