Potpisivanje ugovora, 23.7.2018.

Pučkom otvorenom učilištu Krapina dodijeljen je ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu „Poziva na dostavu projektnih prijedloga Umjetnost i kultura 54+“

U ponedjeljak 23. srpnja 2018. u Muzeju Mimara u Zagrebu, ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek, ministar rada i mirovinskog sustava mr. sc. Marko Pavić i zamjenik upraviteljice Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva Luka Bogdan, uspješnim prijaviteljima dodijelili su ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu „Poziva na dostavu projektnih prijedloga Umjetnost i kultura 54+“ Od pristiglih 186 prijava za financiranje je odabrano ukupno 40 projekata.

Projekt POU Krapina pod nazivom “OK! Otkrijmo kreativnost“ doprinijet će raznovrsnosti ponude kulturnih i umjetničkih aktivnosti u Krapini i u cijeloj Krapinsko-zagorskoj županiji osobama starijim od 54 godine kojima će biti omogućena besplatna dostupnost sadržaja kroz koje će razviti svoje kreativne potencijale na radionicama pod vodstvom priznatih umjetnika.Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content