POU Krapina na visokom 3. mjestu u KZŽ prema broju zahtjeva za sufinanciranje programa obrazovanja

Partnersko vijeće za tržište rada KZŽ je u petak,  19. travnja 2024. godine održalo svoju 16. sjednicu u prostorima Poslovno-tehnološkog inkubatora KZŽ. Vijeće je osnovano 2015. godine kao savjetodavno tijelo, s ciljem utvrđivanja zajedničkih prioriteta na razini KZŽ, predlaganja strateških projekata. Vijeće sudjeluje u radu strategije razvoja Krapinsko – zagorske županije. Članovi Vijeća su KZŽ, ZARA, gradovi i općine s područja KZŽ, Veleučilište Hrvatsko zagorje, osnovne i srednje škole, pučka otvorena učilišta s područja KZŽ, gospodarski i socijalni partneri te organizacije civilnog društva. Pučko otvoreno učilište Krapina član je Partnerskog vijeća od 2016. godine.

POU Krapina jedan je od provoditelja programa koji se financiraju vaučerom za obrazovanje na području KZŽ. Iznimno smo ponosi što smo među top 10 učilišta prema broju podnesenih zahtjeva zauzeli visoko 3. mjesto sa ukupno 66 zahtjeva, odnosno 66 završenih polaznika koji su za svoje obrazovanje iskoristiti vaučer za obrazovanje.

Moramo još napomenuti da su prvi vaučeri za obrazovanje u KZŽ iskorišteni upravo u našem učilištu. Bili su to polaznici programa mikrokvalifikacije rukovanje viličarom u skladišnom prostoru.

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content