SRČECE MOJE – koncert Klape Kmeti i gostiju – 16.2.2020.

Pregradska klapa Kmeti održala je veliki valentinovski koncert „Srčece moje“ u nedjelju, 16. veljače 2020. u prepunoj Festivalskoj dvorani u Krapini u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Krapina i Grada Krapine.

Program je vodila Karmen Špiranec, a osim klape Kmeti, sudjelovale su i gošće: Ženski vokalni sastav Queentete iz Krapine, Ženska vokalna grupa Lira koja djeluje pod KUD-om Đurmanec, Ženski vokalni sastav Ratkajke iz Vinagore te ženski vokalni ansambl Sotelia iz Huma na Sutli.

Od samog početka u dvosatnom koncertu redali su se poznati ljubavni hitovi te autorske skladbe navedenih sastava. Ovo je ujedno bila i prilika u kojoj je klapa Kmeti premijerno predstavila svojeg novog člana – Martina Lazičkog iz Vinagore. Martin svira klavijature i harmoniku, a vokalno se priključio drugom tenoru. Koncert je završen zajedničkom skladbom La musica di notte.

„Nadamo se da će ovaj koncert postati svojevrsna valentinovska tradicija te da se vidimo i sljedeće godine u istom ili još boljem ambijentu“, istaknuli su članovi Klape Kmeti nakon koncerta.

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content