Ubojita sjećanja / Subota / 4.5.2024. / 21.00 / 12+

Glumci: Russell Crowe, Karen Gillan, Marton Csokas
Režija: Adam Cooper
Scenarij: Adam Cooper, Bill Collage, E.O. Chirovici
Žanr: triler, misterija
Zemlja porijekla: SAD
Pateći od gubitka pamćenja, bivši detektiv odjela za ubojstva pokušava riješiti brutalno ubojstvo kojeg se ne može sjetiti. Dok sastavlja dokaze iz desetljeća stare istrage, ubrzo otkriva zlokobnu mrežu zakopanih tajni povezanih s njegovom zaboravljenom prošlošću.

U režiji Adama Coopera, Sleeping Dogs temelji se na romanu The Book of Mirrors autora E.O. Chirovici. Russell Crowe u filmu glumi Roya Freemana koji prati bivšeg detektiva odjela za umorstva dok se podvrgava eksperimentalnom liječenju Alzheimerove bolesti, a zatim ponovno preuzima desetljeće star neriješen slučaj ubojstva.
Osim Crowea, u Sleeping Dogs glumi i Karen Gillan, koja je najpoznatija po ulozi Nebule u filmovima Čuvari galaksije. U filmu se također pojavljuju Marton Csokas, Kelly Greyson, Lucy-Rose Leonard, Ellizabeth Blackmore i Thomas M. Wright.

Nadolazeća misterija ubojstva također označava ponovni susret Crowea i glumca Tommyja Flanagana, s tim da su se dva glumca ranije pojavljivala zajedno kao dio postave Gladijatora, epa Ridleya Scotta iz 2000. godine.

Prodaja ulaznica na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati, sat vremena prije projekcije filma i na www.ulaznice.hrhttps://www.ulaznice.hr/web/event/69/1109

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content