Vijeće Zajednice za razvoj ljudskih potencijala i obrazovanja odraslih HGK – 13.6.2022.

Ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Krapina Grozdana Pavlović izabrana je u Vijeće Zajednice za razvoj ljudskih potencijala i obrazovanja odraslih HGK na plenarnoj sjednici koja je 13.6.2022. godine održana u Zagrebu.

Cilj ove zajednice jest omogućiti daljnji razvoj i unaprjeđenje područja ljudskih potencijala i obrazovanja odraslih svojim sinergijskim djelovanjem, te budućim inicijativama poticati pozitivne i potrebne promjene na tržištu rada kao i aktivno osluškivati potreba svih njegovih dionika.

Na izbornoj sjednici usvojio se Pravilnik o radu Zajednice, te su izabrani predsjednik, dva zamjenika (jedan iz područja ljudskih potencijala i jedan iz područja obrazovanja odraslih) te članovi Vijeća Zajednice.

Za predsjednika Zajednice jednoglasno je izabran Andrej Marušić. Za zamjenika iz područja ljudskih potencijala jednoglasno je izabran Igor Pureta, a za zamjenika iz područja obrazovanja odraslih, također jednoglasno, izabrana je Ana Gale. Za članove Vijeća Zajednice uz predsjednika i zamjenike izabrani su: Maja Milevoj, Sanja Čop, Heni Strčić,  Danijela Fabric Fabijanic, Danijela Čukušić, Maja Holek, Grozdana Pavlović i Mario Zamuda.

Podjeli na društvenim mrežama:

Skip to content